Hälften fylldes med: malda nötter, smör och socker blandat, kavla ut två runda degplattor och sporra ut ca 12 st snibbar på varje rundel, klicka på fyllning och rulla ihop.
Jäs på plåten 40 min, pensla och strö på lite pärlsocker.
Grädda som vanliga bullar ca 8-9 min. Klart, lite variation skadar inte.
Jag köpte hem det här nya mjölet sist jag handlade, på baksidan står ett recept på
mellanmålsbullar, jag följde receptet exakt.
mellanmålsbullar, jag följde receptet exakt.
Det färdiga resultatet, C och jag smakade på dem, faktiskt mycket goda.
Nu iväg till Åkarps plantskola.
Nu iväg till Åkarps plantskola.
Äntligen fick jag min buske, Kejsarolvon, det blev lite flera växter så klart, precis som vanligt.
fortsatte in i växthusen, det hade börjat komma fram utplanteringsväxter men det får nog vänta en eller två veckor till tror jag.
Å ... *sniff-sniff* Jag kan riktigt känna hur gott dina gifflar doftar ... *suktar*
SvaraRaderaSen tycker jag ur ett rent humanitärt perspektiv att det är FUSK att det redan är så frodigt i er trädgård! Och att kejsarkronorna blommar redan är ju rent löjligt ;o)
Skön kväll önskar jag dig å det varmaste!
Det här inlägget törs jag inte titta länge på, det första smakar säkert hur gott som helst och det andra blir man avundsjuk på. Suck!
SvaraRaderaTack N, gifflarna blev jättegoda, är noga inpackade i frysen allesamman utom två som blev tilltugg till kvällsfikan.
SvaraRaderaSnälla du kejsarkronorna är snart utblommade, allt går så fort.
Ha en skön kväll, nu ska jag pyssla med min andra blogg.
Cici det smakar gott, men det är mest C som äter kakor här. Jag måste försöka låta bli.
SvaraRaderaTrädgården är nästan helt utslagen, jag kan förstå dig, du som fortfarande har lite snö kvar.
Man ska inte läsa din blogg när det kurrar i magen :-) Vilken är din andra blogg?
SvaraRaderaHej Fru Venus, min andra blogg hittar du om du går in på min profil, Amatörens fotogalleri
SvaraRadera